MARTIJN SMIT, GITAARLES

Studeerde in 2006 af aan de Pop afdeling van het Rotterdams Conservatorium en is sindsdien actief als gitaardocent en uitvoerend muzikant.
Momenteel is hij actief als gitarist en schrijft hij nummers voor de Amsterdamse Funk band The Jig. In de loop der jaren heeft deze band veel gespeeld in binnen en buitenland. Waaronder: Belgie, Duitsland, Spanje, Verenigde Staten en Brazilie.
In de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan houding, techniek, akkoorden, improvisatie, toonladders, theorie, gehoortraining, ritmiek, creativiteit, leren samen spelen en aan het opbouwen van een repertoire. Iedereen is welkom, van beginners tot en met gevorderden, akoestisch en elektrisch.Er wordt per leerling gekeken naar wat de beste manier van leren is. Aan de hand daarvan wordt er bijpassend lesmateriaal aangeboden. Ook wordt de muzieksmaak van de leerling betrokken in de les. Als de leerling een bepaalde kant op wil maak ik een plan om dat doel te bereiken.

JONNE VENMANS, BASLES

Sinds mijn 8e ben ik bezig met muziek maken, begonnen met piano, daarna gitaar en uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij de basgitaar.  Als bassist ben je de verbinding tussen ritme en harmonie en dat maakt het voor mij zo gaaf om bassist te zijn!

Ik heb de afgelopen jaren in verschillende bands gespeeld als sessiemuzikant en daardoor bijna alle poppodia van Nederland onveilig mogen maken! Op dit moment speel ik in de bands “Kita Menari” en “The Gumbo Kings”. Verder werk ik als sessiemuzikant en ben ik ook veel aan het songwriter en produceren/arrangeren. Creativiteit staat bij mijn lessen dus hoog in het vaandel!

Naast creativiteit zijn de standaard oefeningen (denk aan techniek en theorie) ook erg belangrijk. Ik probeer een gezonde combinatie te vinden tussen techniek/theorie en creativiteit/spelen in mijn lessen. 

Wat voor bassist je ook wilt worden ik zorg dat we een passend plan maken waardoor jij snel lekker aan het spelen bent!